50 Nijansi Pive

Mladi Prijedorčanin šokirao prijatelje i rodbinu priznanjem da je prestao piti

Miloš Branković iz Prijedora prije nekoliko dana svoje prijatelje i rodbinu iznenadio je na jednom okupljanju putem Viber grupe kada je svečano objavio kako je prestao piti i kako alkohol nije okusio više od mjesec dana.  Miloš kaže da je to bio trenutak zbog koga mu je pao teret sa leđa,  ali da su rekacije njegovih bližnjih bile iznenađujuće.

Miloš kaže da su tih mjesec dana koliko je krio ovu informaciju od ljudi sa kojima je blizak bili najteži u njegovom životu i da nakon priznanja lakše diše, ali i da neki članovi porodice ovu vijest nisu prihvatili baš onako kako je očekivao.

– Majka me pitala jesam li bolestan i da li sam prestao piti po peporuci ljekara, dok je otac bio razočaran. Još uvijek nije prihvatio ovu moju odluku, ali ja se nadam da je on dovoljno otvorenog uma da shvati da sam se ja ovakav rodio, ali da sam te kad sada shvati koji je moj put te da sam ja i dalje njegov sin.

Miloš je posljednjih mjesec dana vodio dvostruki život, to je posebno bilo teško zato što je u izolaciji i zato što je non-stop kod kuće.  Upravo zbog toga je odlučio da sve prizna, svjestan da neće moći još dugo da se pretvara.

-Situacija je malo napeta, otac me čudno gleda zato što želim da razgovarao i da se bolje upoznamo, ali nadam se da će prvobitni šok nestati i da će me prihvatiti baš ovakvog kakav jesam.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar