50 Nijansi Pive

Da li će se koronavirus povući zbog ženskih noktiju?

U posljednjih nekoliko dana, žene širom svijeta na društvenim mrežama objavljuju fotografije, svojih noktiju kojima je davno bilo vrijeme za korekciju, tačnije za novu dozu gel laka.  Naučnici tvrde da bi ovaj vapaj i energija koju žene odašilju mogao pomoći kod suzbijanja koronavirusa.

O ovome smo razgovarali sa doktorom nauka Milomirom Atomićem koji nam je pokušao, s naučne strane, objasniti šta bi se moglo desiti ako žene nastave s ovom akcijom.

-Postoje neke stvari koje ni mi naučnici ne možemo najjasnije objasniti, ali smo uvjereni da je energija nešto što zaista može da mijenja stanje stvari. Energija koju odašilju žene širom svijeta, ali je to posebno izraženo na Balkanu, objavljujući fotografije svojih noktiju i kukajući za svojim manikirkama, mogla bi uticati na to da se korronavirus povuče i ranije nego što je to predviđeno.

Na pitanje kako je to moguće, rekao nam je da nema precisznu naučnu definiciju, ali da su se mnogi jegove kolege složili sa ovom konstatacijom.

Dr Atomić je ovim putem apelovao na sve žene da što više objavljuju fotografije svojih izraslih noktiju, kukaju, snimaju videe na tu temu jer možda se baš u noktima krije ključ ozdravljenja.

Nikad se ne zna.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar