50 Nijansi Pive

Gastarbajteri postavili uslov: Obezbijedite nam OVO i vraćamo se kućama!

S obzirom na to da se u posljednje vrijeme opasno zahuktava situacija oko koronavirusa, a cijelu situaciju dodato otežavaju i gastrabajteri koji žele da uđu u Bosnu i Hercegovinu, oni su poručili vlastima da im obezbijede nekoliko stvari da neće uopšte ulaziti u zemlju, već će provesti 14 dana u šatorskom naselju i vratiti se kućama u Nejmačku, Austriju, Švedsku…

Milenko Rodoljubović, koji je od strane gastarbajtera izabran da se obrati vlastima i medijima ekskluzivno za naš portal, izjavio je šta to oni traže od države da bi se vratili odakle su došli.

-Mi tražimo samo dvije stvari i ako nam se to obezbijedi, mi nećemo ići u svoja rodna mjesta da obiđemo majke, očeve, rodbinu, napravimo fasadu na kućama, okrenemo jagnje, prase i piliće već ćemo se vratiti odakle smo došli odmah nakon isteka obavezne izolacije od 14 dana.  Želimo da nam se obezbijede frizeri i zubari. Mi u proljeće uglavnom dolazimo da ‘opravimo zube i stavimo nove pramenove da smo mirni do zime. Ako nam se to obezbijedi u šatorskom naselju, nećemo ni ići kod svojih.

Vlasti su izjavile da će ovaj zahtjev dobro razmotriti nakon razgovora sa predstavnicima zubara i frizera, ali su zaključili da su sigurni kako će ovi pristati jer su gastarbajteri ponudili duplu tarifu za sve njihove usluge.

Tako da, izgleda da smo i to riješili.

 

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar