50 Nijansi Pive

Turističke agencije mijenjaju ponudu!

S obzirom na novonastalu situaciju turističke agencije grada Banjaluka, bile su primorane da promijene svoju ponudu za predstojće proljeće im ljeto.  Razgovarali smo sa predstavnicima nekih od njih koji su nam otkrili na koje to ekskluzivne destinacije će ove godine slati naše sugrađane.

-Mi smo odlučili da već sad krenemo sa obnovljenom ponudom, pa smo za naše sugrađane odabrali destinacije sa kojima će sigurno biti više nego zadovoljni. Ono što je enajbolj jeste što su ove destinacije sigurne i nema straha od bilo kakve infekcije.

Imamo jednodnevne izlete:

-Put do marketa po namirnice (preko reda)

-Obilazak domova zdravlja i apoteka

Višednevni izleti

-Avanturistički boravak u šatorima za izolaciju na granici u Gradišci

-Preživljavanje u improvizovanom stanu od 34 kvadrata sa četvoročlanom porodicom

-Šetanje pasa nakon proglašenja policijskog časa

Iz turističkih agencija kažu da će svoju ponudu dopunjavati, ali da i za ove destinacije već sad ima dosta interesovanja.

-Nakon prve tizer kampanje imamo zaista mnogo upita, svi žele da se upuste u ove avanture i pojete ove sjajne destinacije. Nismo željeli ići sa nečim poptpuno običnim kao što su etno sela u okruženju, Trešnjik, Abacija, već smo se potrudili da našim sugrađanima i ljudima iz inostranstva ponudimo nešto posebno i smatramo da smo u tome uspjeli.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar