50 Nijansi Pive

Udruženje pašteta traži zaštitu od Miloša Bikovića!

S obzirom na to koliko je u posljednje vrijeme prisutan kako u našem gradu tako i po medijima, poznati srpski glumac Miloš Biković je postao pravi strah i trepet za sve domaće paštete koje apeluju na sve nevladine organizacije da ih zaštiti svim dozvoljenim sredstvima.

U Udruženju pašteta su nam rekli da ovakvu najezdu nikada u životu nisu doživjel i da je stanje alarmantno.

-Mi smo kroz godine navikli da iz naših članova redovno iskaču razni političari, Cece, Jelene Karleuše i ostali, a ovo što nam radi Biković je van svake pameti i nešto najnehumanije što smo mi doživjeli. A svi znamo koliku torturu paštete prolaze, sad već decenijama.  Ovim putem bi pozvali sve nevladine organizacije koje se bave pravima pašteta da nas zaštiti i da se dotičnom odredi zabrana prilaska svim paštetama, rekao je predstavnik udruženja.

Izjavu od pašteta nismo mogli dobiti jer su previše preplašene i trenutno se nalaze na sigurnom, tamo gdje su veoma male šanse da će ih Biković pronaći.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar