50 Nijansi Pive

Vilsonova proglašena za najhumaniju ulicu u Banjaluci!

U ovim trenucima koji su jednako teški za sve nas do izraza dolaze ona dobra djela, malih dobročinitelja koji svojim postupcima uljepšavaju ovaj svijet. ispostavilo se da upravo tih dobročinitelja najviše ima u Vilsonovoj ulici, u Banjaluci, zbog čega je ona proglašena za najhumaniju.

Naime, otkako su nadležni pozvali sve građane Banjaluke, da izađu u susret svojim starijim građanima koji ne bi trebalo da napuštaju svoje domove te objavili poziv da se prijave volonteri, najviše prijava je došlo upravo iz Vilsonove.

-Ovoliki odziv iz Vilsonove zaista nismo očekivali i ugodno smo iznenađeni. Velika većina se javila kako hoće da pomognu starijim licima oko nabavke lijekova iz apoteka i zato već od ovog jutra možete vidjeti redove mladih ljudi ispred apoteka koji nestrpljivo čekaju da starije građane opskrbe sa lijekovim abez kojih oni ne mogu funkcionisati.  

Ovo nam je rekla Sunčica Jednorogić, koja je zaposlena u call centru za prijavu volontera.

Sunčica je naglasila da će se ovaj trend proširiti i na ostala banjalučka naselja, ali da čisto sumnja da će neko uspjeti nadmašiti Vilsonovu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar