50 Nijansi Pive

U Banjaluci uhapšena kriminalna grupa frizera, šminkera i kozmetičara!

U posljednjih nekoliko dana, u Banjaluci su primjećene nedozvoljene radnje okupljanja za vrijeme izolacije određene kriminalne grupe na čijem razotkrivanju je policija radila što je rezultiralo hapšenjem više lica neobičnih zanimanja.

-Već neko vrijeme smo pratili određenu grupu ljudi koji su uprakos zabranama redovno posjećivali stanove brojnih građana, na prvom mjestu građanki čemu smo zbog vanredne situacije jednostavno morali stati u kraj.  Riječ je o grupi frizera, kozmetičara i šminkera koji ILEGALNO farbaju, šišaju, šminkaju i prave nokte našim sugrađankama u izolaciji čime dovode u rizik sve nas i zato smo im morali stati u kraj. 

Ovo je za naš portal izjavio načelnik Policijske stanice Starčevica čiji su policajci razotkrili, razbili i pohapsili ovu kriminalnu grupu.  On je izjavio kako se razmatra i to da uhapšene budu i žene na čiji su poziv ovi okorjeli kriminalci dolazili, jer su one na neki način saučesnice, ali ta ideja je još uvijek u razmatranju.

-Nama je jasno da je ženama vrijeme da skidaju vještačke nokte, da farbaju izrast i da koriguju obrve, ali sa svim tim će jednostavno morati pričekati dok ne prođe vanredno stanje.

Kako saznajemo, frizeri i kozmetičari će nakon vanrednog stanja doživjeti ekspanziju pa će biti potrebna nova radna snaga.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar