50 Nijansi Pive

Drama u Boriku: Komšinica sa trećeg ne zna zašto se razvela komšinica sa petog sprata!

U Banjalučkom naselju Borik rije par dana vladala je prava drama nakon što je gospođa koja decenijama živi na drugom spratu jedne od zgrada u Boriku saznala kako je komšinica sa petog razvedena već neko vrijeme, a ona ne samo da nije bila upućena u cijeli tok događaja nego uopšte nije znala da se dotična razvela. Nakon nevjerovatnog otkrića ona je sazvala sastanak svih komšinica na kome je objavila kako se više ne osjeća sigurno u zgradi u kojoj je cijeli život i kako njen život više nema smisla.

Sve ovo ne bi bilo toliko tragićno da gospođa nakon sastanka nije shvatila da su za razvod znale sve komšinice prije nje, što je dotuklo. Ona je za naš portal izjavila kako je vrijeme da preispita cijeli svoj život, gdje i sa kim ona to dijeli stambeni prostor, a razmišlja čak i o selidbi.

-Ja sam cijeli život provela u Boriku, ja sam uvijek bila ta koja je sve prva znala i koja je plasirala informacije ostalim komšinicama. Sada se struktura stanovnika promijenila, ja sam zaista pokušavala držati korak da sve prva saznam, ali jednostavno mi nije polazilo za rukom. Mislim da je to zato što su stanove pokuppovali oni koji nisu rođeni Banjalučani, oni ne znaju  naše navike. Ono što je najgore u cijeloj ovoj priči jeste činjenica da ja još uvijek ne znam zašto se taj par sa petog razveo. I nakon što sam sazvala satanak, napravila dramu, niko nije htio da mi kaže. Ja ne spavam, ne jedem, bojim se za sebe, ali ljudi su jednostavno okrutni i tu očito nema pomoći.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar