50 Nijansi Pive

NEVJEROVATNO: Prljavi metalika iz Prijedora se okupao, rođena majka ga nije prepoznala!

Miladin Krstić iz Prijedora, čovjek koji je cijeli svoj život gajio imidž prljavog metalike, prošle sedmice je odlučio da šokira svoje ukućane, prijatelje, ali i sugrađane time što se okupao. Kako saznajemo iz izvora bliskih Krstiću, rođena majka ga nije prepoznala i još uvijek se nalazi u blagom stanju šoka.

Četrdesetpetogodišnji Miladin, je u Prijedoru poznat po tome što je vjerni obožavalac one vrste muzike koju slušaju samo dugokosi, bradati, poderani i masni, a on ni u čemu nije odskakao od te vrste populacije. Cijeli život nosio je dva para hlača jedne kožne  jedne od teksasa, kažu da ih je oprao ono jednom kad mu se sestra udavala prije 20-ak godina, a bez majica na kojima su printovi omiljenih bendova nikada nije izlazio. Kakav tačno prekid se desio u njegovoj glavi pa je odlučio da se okupa niko ni od komšija ni od prijatelja nije mogao da nam kaže, svi su samo gledali u jednu tačku i odmahivali glavom.

Miladinov otac kaže da ne zna kako će nastaviti život nakon ovog nemilog događaja.

-Ne znam ni šta da vam kažem, to više nije moj sin. Zamislite samo 45 godina gajite dijete, žrtvujete se za njega, odričete se i radite da bi on mogao otići na kocert nekih drogeraša u Budimpeštu i ono vam priredi ovako nešto. Dosad sam to što još uvijek živi sa mnom, što nema posao ni porodicu mogao pravdati riječima “pa vidi na šta liči, ko bi ga takvog”. Šta sad da kažem narodu? Majka mu je u teškom stanju šoka, nije prepoznala rođeo dijete koje je devet mjeseci nosila u stomaku, imajte razumijevanja, rekao je Krstić stariji za naš portal.

Sa Miladinom nismo uspjeli stupiti u kontakt, ali oni koji su mu bliski kažu da se nakon kupanja nije promijenio samo fizički već i psihički, kažu čak da i o šišanju razmišlja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar