50 Nijansi Pive

Državne institucije neće raditi za vrijeme prikazvaja TV nastave!

Nakon prvih časova za osnovnoškolce koji su prikazani na RTRS-u donesena je odluka da sve državne institucije neće raditi za vrijeme prikazivanja časova te da će svi zaposleni morati pratiti časove na svojim radnim mjestima.

Kako saznajemo, ova odluka je donesena nakon što je ustanovljeno da veliki broj radnika nije ni osnovu školu završio sa nekim prihvatljivim uspjehom te da je ovo pravo vrijeme da se to sada nadoknadi. Rečeno nam je to iz izvora bliskih Ministarstvu prosvjete.

-Sada je vrijeme da svi oni koji su zaposleni u državnim institucijama nauče osnovne stvari i da nadoknade svoje školovanje bez kupovanja diploma.  U našem narodu bi se reklo “svako zlo za neko dobro”. Po završetku emitovanja TV škole ćemo organizovati i testiranje svih da vidimo da li su i koliko pažljivo pratili, a za one koji ne prođu će biti određene kaznene mjere, rekao nam je ovaj dobro obaviješten izvor.

Za kraj nam je rečeno da će biti određeno i ponavljanje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar