50 Nijansi Pive

Zabavna strana izolacije

Ovih dana, viralan je postao status nama nepoznatog autora koji smo preuzeli sa Facebooka, a koji na veoma duhovit način opisuje novonastalu stuaciju. I kad je najteže, ne smijemo se prestati zabavljati.

1. DAN IZOLACIJE

Dijete nije otišlo u školu . Ja otvorio bolovanje . Svi smo kući, žena šporet ne isključuje cijeli dan. Jebe i koronu i Kinu. Nismo jeli ovoliko od nove godine. Par nekih trzavica, ništa strašno s obzirom da smo svi kod kuće. Djeca će mi dobit po 10 kila.

2. DAN IZOLACIJE

Jedem maslenjak i pitu od jučer. Oslobodio sam svoj ormar kako bismo tu smjestili 4 vreće po 25 kila brašna, karton ulja, 5 jumbo pakovanja toalet papira, konzerve, tjesteninu. Mislim da žena krije od mene informaciju da će rat, kako mi ne bi aktivirala PTSP.

Punica zvala , ne može doći, boji se korone. Osamdeset joj godina. Kad u nekoj emisiji na tv gost kahne, ona odmah ustaje i sebi mjeri temperaturu. Ovo je prvi dan u zadnjih 20 godina da nije došla. Al’ zato zove 20 puta dnevno. Ne javlja se na fiksni nikome da joj neko ne bi došo na hajr i na dobro.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar