50 Nijansi Pive

Za šta sve možete koristit toalet papir

S obzirom na to da postoje oni imaju velike zalihe toalet papira, ovim putem im želimo pomoći i otkriti im sjajne savjete na koliko način mogu da ga iskoriste.

Za brisanje suza

Pored onog osnovnog za šta nam inače služi, toalet papir može poslužiti za brisanje suza koje ćete roniti danima jer ne možete obilaziti omiljene kafane, nemate dovoljno materijala za objave na Instagramu, ne možete da pokazujete novu garderobu koju ste kupili iz proljetnih kolekcija.

Za pravljenje garderobe

Od toalet papira, uz samo malo mate i kreativnosti možete napraviti sjajne balske i vjenčane haljine koje ćete nositi po vašem domu za vrijeme izolacije.

Za spavanje

Ako su vam kojim slučajem jastuci postali previše mekani, uvijek ih možete dopuniti toalet papirom, posebno onim trslojnim .

Pravljenje aviončića

U nedostatku nekog drugog papira možete praviti avione koje ćee bacati sa balkona. Na taj način ćete probuditi dijete u sebi, ali i komunicirati sa drugima.

Za maske

U nedostatku pravih maski, iste možete napraviti i od toalet papira.

I kad sve ovo završite opet će vam ostati gomile neiskorištenog toalet papira. Možda da ih podijelite?!

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar