50 Nijansi Pive

U Banjaluci se otvara kafić za osobe u izolaciji

Pacijenti koji moraju biti u kućnoj izolaciji i pod zdravstvenim nadzorom od danas će moći boraviti u posebnom kafiću koji je otvoren u Banjaluci.

„Vidjeli smo da su pozivi na pridržavanje mjera o izolaciji mlaćenje prazne slame pa smo ponudili tim ljudima da sjede u kafiću. Poznato je da Banjalučani obožavaju da se sunčaju u baštama, a ako ima imalo istine da sunce ubija viruse oni će ovako brže i ozdraviti“, saopštili su epidemiolozi iz nadležnih službi koji se brinu o zdravlju građana.

Dodaju da će inspektori koji su zaduženi za nadzor ove vrste pacijenata svakakodnevno provjeravati poštuju li naloženu mjeru, odnosno da li se oboljeli nalaze u kafićima.

Jedan od zaraženih Banjalučana pozdravlja ovu odluku vlasti i kaže da će mu sada vrijeme mnogo brže proći.

 „Veselim se bliskom kontaktu sa ljudima. Kući je strašno dosadno, a kada čovjek ne ide na posao vrijeme sporo prolazi. Ovako ću moći da izlazim, pijem pivo sa prijateljima koji nisu još zaraženi. Kako sam se vratio sa skijanja u Italiji nisam se ni sa kim vidio jer su me odmah sproveli u bolnici, a potom u izolaciju i baš sam se poželio druženja“, ističe jedan od zaraženih Banjalučana korona virusom.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar