50 Nijansi Pive

Žena iz Dervente ostavila muža nakon što je prestao piti!

U današnje vrijeme brakovi se raspadaju iz raznih, nevjerovatnih razloga, više niko nema strpljenje za tuđe gluposti, više niko ništa neće da trpi, ali slučaj iz Dervente u kome je žena ostavila muža zato što je prestao piti nam je i više nego logičan.  Sa gospođom smo razgovarali u njihovom porodičnom domu, a za vrijeme razgovora, njen, uskoro bivši muž dolazio je po svoje stvari tako da je situacija bila prilično napeta.

Gospođa čiji su inicijali B. S. za naš portal je izjavila kako od braka jednostavno nije očekivala to što je dobila i kako su se stvari drastično promijenile otkako je njen muž prestao da pije.

-On, da se razumijemo nikada nije bio alkoholičar, ali je često ostajao sa drugovima i kumovima na pivu poslije posla, rekreacije, vikendom, ja sam navikla na takav tempo. To je meni ostavljalo prostora da radim neke stvari koje su meni bitne. Onda je u jednom trenutku otkrio kako mu alkohol smeta, kako mu stomak raste i kako želi da smrša što sam ja zaista podržala, misleći da se stvari neće drastično promijeniti. O, kako sam bila u krivu. On sad ne izbiva iz kuće, on stalno hoće da se družimo da razgovaramo, da šetamo zajedno…. Stalno me drži za ruku, gleda u oči, ja više nemam vremana ni za šta… Jednostavno nisam to više mogla podnijeti i odlučila sam da za svoje i za njegovo dobro to prekinem.  Oboje smo mladi, nemamo djecu, vjerujem da ćemo sreću, zaključila je ova mlada žena.

Pokušali smo uzeti i izjavu od gospodina, ali on, očekivano nije bio raspoložen za razgovor.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar