50 Nijansi Pive

U Vladi kažnjene žene koje nisu tračale druge žene!

Dvije žene zaposlene u Vladi RS kažnjenje su prije nekoliko dana jer nisu željele širiti tračave o drugim ženama.

Koleginice iz Ministarstva nerada kažu da se od početka vidjelo da nešto s njima nije u redu. Ne samo da su dolazile na vrijeme na posao, već su znale nekada ostati duže, a rijetko su išle na pauzu.

 „Izbjegavale su da piju sa nama kafu na svaka dva sata kada tradicionalno obustavljamo posao i počinjemo da tračamo. Kap koja je prelila čašu bila je kada su odbile da prenose jedan sočan trač o novoj koleginici koja je preko kreveta došla do posla iako smo ih fino zamolile da to urade. Prijavile smo ih ministru jer mislimo da su takve osobe opasne po okolinu“, kažu njene dojučerašnje koleginice tračare s posla.

Ministar, Radovan Tračarević kaže da je iznenađen ponašanjem državnih službenica i da je bio prinuđen primijeniti drastične mjere.

„Njih dvije se nisu udostojile da prokomentarišu moje dvije mlade ljubavnice koje sam zaposlio u Vladi. Svi znaju da sam jednoj kupio auto, a drugoj stan, a njih dvije nit riječi nisu rekle. Nisam imao izbora već ih ukoriti i dati im još samo jednu šansu pred otkaz. Niti jedna niti druga nisu zaslužile posao u Vladi i ako ne krenu sa ogovoranjima bolje je da neko drugi dođe na njihovo mjesto“, rekao nam je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar