50 Nijansi Pive

Zbog jeftinog goriva sve više Banjalučana seli u Prnjavor!

Jeftino gorivo postalo je mamac za doseljavanje u Prnjavor pa je tako u proteklih 15 dana naglo povećan broj stanovnika u ovom gradu.

Vlasnik agencije za nekretnine „Welcome in Prnjavor“ kaže da ovoliki interes za kupovinu stanova ne pamti i da je samo u proteklih 15 dana prodao 500 stanova, dok je isto toliko iznajmljeno.

Jedan od novih žitelja Prnjavora, Vlado Starobanjalučanin, kaže da se nakon 40 godina života u centru grada odlučio za selidbu u Prnjavor.

„Izračunao sam da mi se bolje isplati preseliti ovdje nego svako malo dolaziti da sipam gorivo. Meni lično ni velike gužve na pumpama ne smetaju, dok čekam na sipanje dopisujem se preko Vibera sa familijom u Banjaluci koja me moli da im šaljem gorivo u kanisterima. Evo, trojica mojih prijatelja Banjalučanina već pakuju kofere i kreću put Prnjavora“, rekao nam je on dok je čekao da napuni pun rezervoar.

Inače, cijena goriva na benzinskim pumpama u Prnjavoru je juče iznosila 1,69 KM dok je za to vrijeme u Banjaluci bila i do 2,35 po litru.

Kontaktirali smo vlasnike benzinskh pumpi u Banjaluci s pitanjem kada namjeravaju da slijede primjer svojih kolega iz Prnjavora na šta su nam kratko odgovorili da još uvijek nisu potrošili zalihe goriva kupljenih po skupljim cijenama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar