50 Nijansi Pive

Ovo nikako nemojte poklanjati ženama za 8. mart! Ako želite sačuvati živu glavu!

Tužna srca vam saopštavamo da se približio taj dan od koga zazire svaki pošten muškarac, dan koji slavi ženska prava i jedan od dana kada je neophodno svojoj ljepšoj polovini kupiti poklon.

Budimo realni, ženama poklon ne zna kupiti niko do one same sebi, ali nemojte da vam ne padne na pamet da joj date keš jer će vas optužiti da ste bezosjećajni kreten koji ne želi da se potrudi i pronađe pravi poklon. Ako do sad niste shvatili, šta god uradite vjerovatno nećete pogoditi, ali postoje neki pokloni koje ne smijete pokloniti ni u snu.

Vage, pedometri, članstvo u teretani

Ako nešto od ovoga poklonite svojoj ljepšoj polovini sve su šanse da se više nikada u životu nećete seksati. Sve što bi moglo da ima veze sa kilogramima, mršavljenjem ili vanjskim izgledom je strogo zabranjeno. Nema veze što vam se prije dva dana požalila kako želi da se učlani u teretanu i što svako jutro kuka kako bi voljela da ima vagu… Bez obzira na to koliko dobre vaše namjere bile ona će shvatiti da joj poručujete kako je ružna i debela.

Kuhar

To možete kupiti svojoj mami, ali ženi nipošto jer ona je uspješna, nezavisna mlada žena koja ima cijeli svjet pod nogama i kojoj nije mjesto u kuhinji. To znači i da nikakvo suđe ne dolazi u obzir.

Karanfil

Majstore, nismo u Jugoslaviji osamdesetpete pa da ženi poklanjaš karanfil. Nemoj poklanjati ni plastično cvijeće, pretpostavljamo da nisi baš tolika neznalica, ali važno je napomenuti. Priča oko toga da će joj trajati vječno neće proći.

Kućanski aparati

Ovo je jedna od najčešćih zamki u koje muškarci upadaju, ali ti se potrudi da ti se to ne dogodi. Dakle, čak i ako je stari usisivač na izdisaju, ako se puši kao aspuh trabanta NEMOJTE kupovati kućanske aparate. Iali ako već odlučite da kupite pored toga obavezno kupite neki komad nakita i buket cvijeća bar malo da zamskirate svoju glupost.

Plišane igračke i čokolada

Može ako imate 14 godina, ali vjerujemo da u tom uzrastu žene još nisu svjesne svojih prava i ravnopravnosti pa joj pokloni za 8. mart ne trebaju. Ako ste stariji od 20, plišani medo ti može doći glave.

Alat

Nije tvoje da ženi kupuješ alat, već da budeš tu 24/7 da popraviš sve što treba i prije nego što se pokvari. Alat, ženi? Sram te bilo!

Pored svega navedenog manje poželjni pokloni su i jeftini parfemi, jeftin nakit, knjige o samopomoći, keramički ukrasi, vaze, šolje, pamučni veš, previše seksi veš, jeftina garderoba…. Znamo, najebao si.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar