50 Nijansi Pive

Tipovi vježbača u teretani

Ako niste primjetili, mi ćemo vam reći da se u teretanu više ne ide samo da bi se ostalo u formi, nego i da bi se pokazalo i dokazalo… To je primjetio i naš dopisnik, poznatiji kao Razumni egoista sa Tvitera koji je razotkrio tipove vježbača u teretani.

Jeste li prepoznali nekoga?

BRZI MOMAK – Uleće u teretanu, razgibava se na putu do sprave, maše kao davljenici sa Titanika iz vode, usput žvajzne lika na lat mašini i izbije zub ribi na biciklu. Kad povuče šipku, povuče i spravu i postolje, patos i dva ipo zida zgrade.

ŠETAČ – Između dve serije vežbi hoda okolo po teretani, obiđe svaku spravu dva puta i dva kruga pored spoljnih zidova. U principu preskače leg day svaki put jer od šetanja može da pobedi na nekom takmičenju u brzom hodanju.

MOTALICA – Isključivo kardio vežbači, čitav trening provedu uglavnom okrećući pedale. Neretko dok vežbaju čitaju knjigu, gledaju seriju, jedu sendvič sa njeguškom pršutom ili batak.

SAMOPROKLAMOVANI INSTRUKTOR – Ništa ne radi ali zna kako se sve radi. Uvek je pored tuđe klupe ili sprave, objašnjava pokrete i tehnike vežbanja, kako se ore njiva, pravi rozen torta ili vaspitavaju deca uzrasta do 5 godina.

ONLAJN VEŽBAČI – Uvek su na nekom posebnom režimu vežbanja i ishrane. Inseniti iz d best. Uključe jutjub pa skaču okolo po parteru dok ne riknu posle 15 minuta, pa ih naglo zaboli glava, kuk ili bubrezi, te moraju do hitne na infuziju.

BICEPS LIKOVI – Uvek kada ih vidiš rade biceps. Ali uvek. Legenda kaže da su vežbali nekad nešto osim bicepsa, ali to mogu da potvrde samo dinosaurusi koji, jbg, fakat nisu živi.

BATICA IZ KRAJA – Lolalni blejač, propali sportista, od ranije poznat policiji, zna sve i svakoga, sa “gde si bratiću” oslovljava i električara koji menja sijalicu, a povremeno i džak za udaranje. Vežba u šuškavom gornjem delu trenerke, naravno. Drug samoproklamovanog instruktora

RIBETINA – Radi samo gluteus i slika se u zavodničkim pozama. Uvek joj nešto ispada peškir pred napucanim tipovima. Vežba isključivo u helankama broj manjim.

PLOČICE TIP – Ima isklesan siks-pek i rendom, sasvim “slučajno” zadiže majicu kako bi drugi videli keramiku. Ribetina se posebno trudi pred njim ali je on ne jebe ni 2%.

MODEL – Pola sata vežbanja, 15 storija za instagram. Ne podnosi pločice tipa jer nema trbušnjake, ali ima frizuru.

TIHI SVEDOK – Nosi slušalice. Vežba, radi, ali između vežbi zeva u jednu tačku i često se drugi vežbači pitaju da li je živ. Ustvari ga celo okruženje smara i prećutno osuđuje kompletno prisutno društvo.

By: Razumni egoista sa Tvitera

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar