50 Nijansi Pive

Ljubiša Kobas će se ove godine kandidovati za izbore!

Ljubiša Kobas, poznati JuTjuber, influenser i pobjednik nedavno održane Lažijade u Omarskoj, kandidovaće se za predstojeće izbore. On je zbog velike popularnosti koju uživa na internetu, odlučio da učestvuje na lokalnim izborima koji će se održati u oktobru ove godine.

„Znam da ću imati jaku konkurenciju jer su naši političari poznati kao najveći lažovi na svijetu. Ipak, vjerujem da ću ih uspjeti nadmašiti, a za predizbornu kampanju pripremam nove lovačke priče. Kada pobijedim u svojoj opštini zaposliću psa Bobija i mongolskog pijetla kao savjetnike, a i za pčele iz Nju Delhija ću naći neku funkciju, vjerovatno ih poslati u ambasadore“, rekao nam je on.

Inače, Kobasove video klipove i dogodovštine prate stotine hiljada ljudi na društvenim mrežama, a Ljubiša ističe i da su mnogi političari dolazi kod njega da ih obučava. Samo na JuTjubu ima više od 50 hiljada pretplatnika, a isto toliko ga prati na Instagramu, dok njegove avanture na Fejsbuku prati 150 hiljada ljudi.

„Ako mi bar pola njih poda glas pomesću konkurenciju. Za početak ću se kandidatovati za gradonačelnika Prijedora s obzirom da su ove godine lokalni izbori. Na narednim izborima 2022. godine idem za predsjednika države ili u predsjedništvo u Sarajevo. Čuo sam da su tamo najveći lažovi i siguran sa u pobjedu“, navodi on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar