50 Nijansi Pive

Banjaluka: Prvi slučaj korone, pacijent čudesno ozdravio!

Momak iz Vilsonove ulice na Mejdanu prvi je čovjek na svijetu koji je ne samo pobijedio korona virus, već će pomoći čovječanstvu da uništi ovu opaku bolest.

Riječ je o Čovi Samejdancu, koji se trenutno nalazi u Klinici za infektivne bolesti u Banjaluci. Prema riječima ljekara iz UKC-a Banjaluka, pretpostavlja se da je on razvio imunitet na virus korone, jer je već više od 20 godina uživalac raznih legalnih i ilegalnih supstanci.

„Mi smo u liječenju pacijenta sa Mejdana htjeli koristiti standardnu antivirusnu terapiju, ali se njegov organizam čudesno oporavio u roku od 24 sata. U njegovoj krvi našli smo oko 200 lijekova, alkohola, jakih analgetika i narkotika. Zahvaljujući tome on je prvi pacijent koji je eliminisao virus iz svog tijela i koji će pomoći da spasi milione ljudi širom svijeta“, objasnili su oni.

Samo za 50 nijansi pive, Čova je izjavio da je siguran da je ozdravio jer nema toga što nije u sebe unio za dvije decenije života u Vilsonovoj.

„Daruuuže, ja od 12. godine cugam, pušim i duvam. Bio sam neko vrijeme na heroinu, probao sam i kokain, spid, LSD i amfetamine. Ma sveee buraaaz… Nači tebraa, dok sam se skidao s dopa bio sam na trodonu i još nekih sto lijekova što su mi davali na odvikavanju“, rekao nam je on.

On je dodao da je virus dobio najvjerovatnije u Italiji gdje je boravio proteklog vikenda i gdje redovno ide da krade garderobu i parfeme.

Ovu vijest prenijele su sve novinske agencije, a u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji jedva čekaju da Čovu dovedu u laboratoriju kako bi ga ispitali i stvorili vakcinu.

„Njegov organizam je najvjerovatnije stvorio superantitijela koja će pomoći u suzbijanju epidemije. Ovaj mladić je spas sa čovječanstvo jer ćemo zahvaljući njegovoj krvi napraviti vakcine koje će pobijediti smrtonosni virus“, rekao je direktor SZO.

I kineske vlasti su izrazile zahvalnost ovom momku i obećali da će na Mejdanu podići spomenik u prirodnoj veličini, kao i da će mu uplatiti doživotnu konzumaciju u njegovoj omiljenoj apoteci u Vilsonovoj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar