50 Nijansi Pive

NOVI ZAKON: Svi poslanici moraju završiti OVAJ kurs!

Svi sadašpnji poslanici Narodne skupštine i svi oni koji to tek žele poslati, ako žele vršiti ovaj posao moraju proći kurs u kome će naučiti šta je to meteorologija.  Kako nam je rečeno od onih koji se zalažu za ovaj novi zakon, veoma je važno da poslanici znaju šta je to meteorologija ne bi li na sjednice dolazili prikladno obučeni, u skladu sa vremenom.

-Veoma je važno da naši poslanici znaju pročitati kakvo će vrijeme biti u danima kad se održavaju sjednice ili kad ih očekuju neki važni sastanci zbog kojih će određeno vrijeme provoditi napolju.  Zbog sigurnosti naše zemlje je bitno da im uvijek bude ugodno ni prehladno ni pretoplo i zbog toga će svi oni morati pohađati kurs iz meteorologije, zaključio je ovaj izvor.

On tvrdi da su mnogo puta do sada imali priliku da vide kako ljudi kojima je prevruće ili prehladno donose pogrešne i nesuvisle odluke i to samo zato jer nisu bili priikladno obučeni te se nada da će se ovim zakonom i pohađanjem ovog kursa stvari promijeniti na bolje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar