50 Nijansi Pive

Rođeni Banjalučanin javno priznao da vuče korijene s Manjače

Banjalučanin Mirko Stračević, rođeni Banjalučanin prije nekoliko dana je na svom Fejsbuk profilu javno objavio kako ne potiče iz loze starih Banjalučana te da je njegov otac prije njegovog rođenja u Banjaluku stigao sa Manjače, ne bi li se zaposlio u Incelu.  Tamo je upoznao njegovu majku, koja je porijeklom iz Sanskog Mosta i tako su zasnovali porodicu.

Mirko je na svom FB profilu objasnio ko je i odakle vodi porijeklo jer mu je, kako je sam objasnio dosadilo da ga stalno svrstavaju među stare Banjalučane.

-Ja ne spadam tu, ja sam rođen u Banjaluci, ali ja porijeklo vodim sa Manjače, tačnije iz Regodića i puna mi je glava toga da me stalno povezuju sa ovim starim Banjalučanima. Pri tom, moja majka je rođena Sanjanka i zato sam jednostavno osjetio potrebu da to kažem javno. Nije me briga kako će to drugi doživjeti, hoće li me izopštiti i izbaciti iz FB grupa, ja sam rekao što mi je na duši i sada lakše dišem.

Kako saznajemo, Mirko je nakon objavljenog statusa u inbox dobio mnoštvo prijetećih poruka, ali o tome nije htio javno da priča.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar