50 Nijansi Pive

POTRESNA ISPOVIJEST SVEKRVE: Sve ove godine bila sam u zabludi

Šezdesetpetogodišnja žena iz Laktaša, inicijala V.D. javila se našoj redakciji i rekla da je punih deset godina bila žrtva prevare od strane svoje snahe, tridesetogodišnje N.D.

„Ja sam sve ove godine bila u zabludi, ona se prije deset godina predstavila u potpuno drugom svjetlu“, započinje svoju ispovijest ova vidno potresena žena.

„Upoznala sam je kada je moj sin Davor doveo i predstavio kao svoju novu djevojku. Ispočetka se zasita činila finom, bila je pažljiva prema meni.  Razmjenjivali smo recepte, pričali o tome šta moj sin voli da jede i sve ono što rade svekrve i snahe koje su u dobrim odnosima. Provodili smo dosta vremena zajedno, kupovala mi je poklone, uplaćivala spa tretmane i sve se činilo idealno neko vrijeme“, kaže nam ona.

Vremenom su se stvari promijenile, snaha se više nije odazivala na pozive, a i kada bi je u rijetkim prilikama vidjeli, ona je stalno tipkala po telefonu. Pravi šok je uslijedio kada je prvi put došla u nenajavljenu posjetu u njihov stan i zatekla kućnu pomoćnicu.

„Vidjela sam tu ženu koja je ribala kupatilo, nakon čega je uzela prati prozore i peglati. Bila sam šokirana. Na kraju se ispostavilo da nema samo kućnu pomoćnicu koja joj čisti, već i ženu koja dolazi svaki dan da joj kuva i sprema kolače. Sve one recepte koje mi je pokazivala, sve kolače i specijalitete koje mi je donosila nisu bili njeni već od te jadne žene.  Zamislite samo mog razočarenja kada sam shvatila kakvu je rospiju moj sin doveo u kuću. Neka mu je bog na pomoći. Ja sam s njom raskrstila za sva vremena i nadam se da će se i on spametovati i naći pravu ženu domaćicu“, završila je svoju tužnu ispovijest ova šezdesetpetogodišnjakinja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar