50 Nijansi Pive

Dobila otkaz zbog pretjerane ljubaznosti!

Gradišku već danima potresa nezapamćen skandal koji se desio u jednoj od banka u ovom gradu. Naime, jedna službenica koja je mjesecima maltretirala klijente svojom neprirodnom ljubaznošću konačno je dobila otkaz, a ovu odluku su građani kao i ostalo osoblje ove banke dočekali sa oduševljenjem.

Službenica, čije ime ovim putem nećemo otkrivati, nedavno je zaposlena u jednoj od banaka na u Gradišci, a na njeno ponašanje su se žalili mnogi klijenti kao i ostali zaposlenici koji jednostavno nisu mogli da trpe njenu izvještačenu ljubaznost. Jedna od njenih, sad već bivših koleginica rekla nam je kako su u početku mislili da je drži početni entuzijazam i da će vremenom nestati, ali ona jednostavno nije odustajala.

-Znate kako ona je nama svima stvarala pritisak, svima je govorila dobar dan, doviđenja, prijatno, onim starijima je čak pomagala da popune obrasce, mi zaista više to nismo mogli trpiti pa smo počeli otvoreno da se žalimo, a kad smo vidjeli da imamo podršku većine klijenata znali smo da ćemo istjerati svoje, rekla je službenica ove banke.

Klijenti su takođe izjavili kako nisu znali kako da se ponašaju i da su mahom izbjegavali ovaj šalter jer jednostavno nisu navikli na takvo ponašanje koje je u potpunosti netipično za naše podneblje. Jedan od stalnih klijenata samo je u prolazu dobacio “neka ide u Norvešku da bude ljubazna”.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar