50 Nijansi Pive

ISTORIJSKI SUSRET U BANJALUCI: Sastanak članica grupa Mame Banja Luka, Normalne mame Banja Luka i Složne mame Banja Luka

Iako su mogi znalci, analitičari, demografi i istoričari bili veoma skeptični, te vjeovali da se ovaj susret nikada neće desiti do njega je ipak došlo. U prostorijama Doma omadine okupile su se administratorke kao i viđenije članice FB grupa: Mame Banja Luka, Normalne mame Banja Luka kao i Složne mame Banja Luka.

Glavni cilj ovog sastanka bilo je da se pokaže javnosti kako ne postoji animozitet među ovim grupama te da se iznađe najbolje rješenje kako da mame iz ovih grupa dođu do neophodnih odgovora na pitanja koja svakodnevno postavljaju.

Jedna aktivna učesnica izjavila je kako je revoltirana činjenicom da su ove grupe odignorisane od strane svih institucija te da one nemaju nikakvog uticaja u donošenju nekih važnih odluka koje se tiču zdravstvenog i vaspitnog sistema Bosne i Hercegovine.  Ona je apelovala na sve funkcionere da prije donošenja bilo kakve odluke prelistaju grupe, nauče nešto pa tek onda donose zakone.

-Ja iskreno vjerujem da bi sve bilo puno drugačije kad bi se naša mišljenja uzimala u obzir pri donošenju važnih odluka od kojih zavisi budućnost naše djece. Ovim sastankom smo dokazale da može preći preko ličnih razmirica i da možemo raditi zajedno za dobrobit svih nas, jer majke ipak znaju najbolje.

Podršku ovom skupu dala je i grupa Mamike Novi Sad.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar