50 Nijansi Pive

Pronađen Balkanac koji nije ekspert za sve!

U jednom malom selu nadomak Prijedora, pronaši smo čovjeka po imenu Dragan Neznalić, jednog jedinog Balkanca koji tvrdi da nije ekspert za sve i da se razumije samo u ono što mu je blisko.  Za ovog čovjeka načuli smo preko raznih izvora, ali jednostavno nismo mogli da povjerujemo da on postoji.

Kada smo došli u ovo selo, Dragan nas je srdačno dočekao, rekao je da zna ko smo, da nas prati iako ne razumije baš najbolje ono što pišemo. Rekao je da se ponekad naivno “primi” na naše tekstove pa da mora proguglati da li je riječ o istini ili samo jednoj u nizu izmišljotina.  To nam je već bilo sumnjivo, a onda je uslijedilo iznenađenje kad smo ga pitali za mišljenje o nekim aktuelnostima iz regiona.

Dragan nam je rekao da politiku ne prati i da ne zna koja je najbolja opcija, ne zna ko je u pravu Amerika ili Irak, Crnogorci ili Crnogorci ni ko je počeo rat u Jugoslaviji. Ono što nas je najviše iznenadilo jeste njegovo nemanje mišljenja na temu Đokovićeve ishrane, njegovog trenera, te taktici po kojoj bi trebalo da igra fudbalska reprezentacija.

Zamolili smo ga da prokomentariše i dodjelu Oskara, a on nam je rekao kako je gledao, kako mu je sve to lijepo, ali da nije dovoljno stručan da procijeni ko je zaslužio zlatnog kipića, a ko nije.

Na naše pitanje o čemu možemo razgovarati, Dragan nem je rekao da je po struci inžinjer geodezije i da nam iz te oblasti može dati odgovore na sva pitanja, a za ostalo jednostavno ne.

Iz Draganove kuće otišli smo veoma zbunjeni sa zaključkom da je Dragan zaista jedini Balkanac koji nije ekspert za apsolutno sve. Nakon povratka u redakciju kontaktirali smo stručnjake koji su pristali da Dragana posmatraju neko vrijeme pa da donesu zaključak šta sa njim tačno nije u redu.  Vi ćete, naravno, na vrijeme biti obaviješteni o svemu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar