50 Nijansi Pive

U Brčkom se otvara Srednja jutjuberska škola!

Vremena se mijenjaju, a sa tim se mijenjaju i profesije i zbog toga je neophodno da se promijeni i način školovanja naše djece i omladine.  To su na vrijeme shbatili u Distriktu Brčko jer od naredne školske godine, po završenoj osnovnoj školi, djeca će moći pohađati Srednju jutjubersku školu, a kako saznajemo interesovanje među osnovnoškolicma je zaista veliko.

Direktor ove škole u izgradnji Dario Trendović izjavio je da je ovo najbolja moguća odluka koja se mogla donijeti jer će interesovanje među djecom biti zaista veliko te da će im ta škola dati alat koji će bukvalno odmah moći koristite da samostalno zarade novac.

-Biti jutjuber je posao sadašnjosti i budućnosti i mi našoj djeci moramo dati vjetar u leđa ako žele time da se bave.  Naša škola će se baviti isključivo praktičnim stvarima. Učićemo ih kako da se ponašaju pred kamerom, kako da privuku pažnju, kako da naprave dramu i da je okrenu u svoju korist. Naučićemo ih kako da psuju, da izmišljaju izraze na koje će se mlađa djeca “ložiti” i još mnogo toga.

On je zaključio da će svakog mjeseca imati gostujuće predavače koji će biti neki od najuspješnijih jutjubera iz raznih oblasti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar