50 Nijansi Pive

Nevjerovatan slučaj u Prijedoru: Zbog fobije od mamurluka nije se trijeznio 10 godina!

Čovjek po imenu Mihajlo Popiboga u životu je bio mamuran samo jednom, kada je stekao nevjerovatnu fobiju od mamurluka. fobija je toliko jaka da je sljedeći put kad se napio odlučio da se više nikada ne otrijezni i to stanje traje već deset godina.

Porodica i prijatelji kažu da je on i u ovom desetogodišnjem, pijanom stanju sasvim svjestan svoga straha i nikako ne može da se suoči sa njim. Ljekari kažu da je ovo medicinski fenomen koji dosad nije zabilježen kako kod nas tako i u svijetu.

Sa Mihajlom smo uspjeli razmijeniti nekoliko rečenica prije nego što je utonuo u duboki san iako je bilo rano popodne, ali njegovi ukućani da je to za njega normalno i da on tako jednostavno funkcioniše.

-Jednom sam bio mamuran, samo jednom u životu, sa dušom sam se rastajao danima i tada se razvio nevjerovatan strah prema mamurluku. Sljedeći put kad sam se napio odlučio sam da više nikada neću proći kroz to i evo NISAM, već deset godina, rekao je Mihajlo.

Njegova supruga Jasmina kaže da joj je Mihajla žao, ali ističe da neće moći dugo izdržati ovakav način života.

-Mihajlo je bio strog otac i djeca su zato presrećna što se kod njega razvila ova fobija jer im sve dopušta, nikad ne galami i to mi je jedan od problema, jer ga oni podržavaju. S druge strane meni nedostaje da porazgovaram s nekim ko razumije o čemu prča, ko ne zapliće jezikom i ne zaspi u pola rečenice. Ljekari kažu da ne znaju način kako da riješe njegov problem, a ja se još uvijek nadam, rekla je Jasmina.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar