50 Nijansi Pive

Veljko Ražnatović patentirao wi-fi boks!

Veljko Ražnatović, sin slavne pjevačice i naš omiljeni lik još jednom je zaslužio da se nađe na našem portalu, a povod za to je više nego opravdan. Naime on je ušao u istoriju zbog toga što je patentirao wi-fi, tačnije bezkontaktni boks za vrijeme koga se protivnici ne dodiruju.

Kako nam je rečeno iz njegovog štaba sve je još uvijek u testnoj fazi, ali tvrde da je Veljko sve isprobao i da ovo zaista sjajno funkcioniše. Šef njegove delegaije, Mitar Frižiderić izjavio je kako su svi veoma ponosni na Veljka i njegove inovacije i kako je on dokaz da nam je budućnost sa novim generacijama zaista blistava.

-On je izumio wi-fi boks, a to je vrsta boksa tokom kojeg nije potrebno dodirnuti protivnika da biste ga udarili, sve radi na senzore koji odašilju signale do protivnikove brade i imitiraju udarac iako do njega nije došlo. Ovo je sjajno rješenje jer više neće biti ožiljaka na mladim i lijepim licima boksera, a mečevi će biti jednako zanimljivi i dinamični, zaključio je Frižiderić.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar