50 Nijansi Pive

U Banjaluci se trajno ukidaju sniženja zbog gužve!

S obzirom na to da se za vrijeme veliki sniženja u Banjaluci stvore tolike gužve zbog kojih cijeli grad bude u totalnom kolapsu, donesena je zvanična odluka da se u našem gradu trajno ukidaju sva sniženja – IKADA!

Ovo nam je potvrđeno iz udruženja trgovaca gdje nam je rečeno da je na njih vršen veliki pritisak i da su oni na kraju jednostavno morali da popuste.

-Ovim putem obavještavamo javnost, da u Banjaluci više nikada neće biti nikakvih sniženja jer ovaj grad toliku navalu i gužvu jednostavno ne mpže podnijeti. U vrijeme sniženja, svi bivaju nervozni, svi kasne, poveća se postotak svađa, tuča… Upravo iz tog razloga riješili smo da trajno ukinemo sniženja, zarad mira i sloge, rečeno nam je iz udruženja.

Oni su dodali i kako se nadaju da će ovo popraviti imidž grada i da će stanovnici biti zadovoljniji i srećniji. Izrazio je nadu i da će zbog toga više odlaziti u šoping u Grac, Zagreb ili Beč…

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar