50 Nijansi Pive

Roditelji apeluju da vrtići organizuju doček Nove godine za djecu!

Roditelji djece vrtićkog uzrasta ovih dana su uputili oštar protest prema svim ustanovama koji ni ove godine nisu organizovali doček Nove godine za njihove mališane.

Predstavnik roditelja Mihajlo Zvizdić izjavio je kako već godinama predlažu vrtićima da se ovo uradi, ali da niko ne reaguje, pa su sad odlučili da upute oštar protest za koji se nadaju da će stići i do Ministarstava koji se time bave.

-Otkako smo dobili djecu, supruga i ja nismo išli na neki doček Nove godine,osjećamo se izopšteno. Djecu nema ko da nam čuva p samo osuđeni da svake godine sjedimo s njima, gledamo crtiće dok oni ne pozaspu, a nakon toga se i mi onesvijestimo, uglavnom ne dočekamo ponoć. To jednostavno nije humano i zato je vrijeme da se nešto promijeni.  Ovim putem apelujemo na sve predškolske i školske ustanove da oragnizuju cjelonoćni dočeka za sve mališane da bi i mi mogli da se opustimo i provedemo za “najluđu noć”.

Sada čekamo odgovor institucija.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar