50 Nijansi Pive

Čudo u knjigovodstvenom birou u Banjaluci!

U jednom poznatom knjigovodstvenom birou, nedavno se desilo nezapamćeno čudo o kome će se pričati još dug niz godina, a ovaj događaj sa nama je podijelio jedan klijent koji je na svojoj koži doživio ovaj navjerovatan događaj.

Ispričao nam je kako je uložio žalbu jer je zbog krivo obračunatog PDV-a morao da plati neke penale zbog čega je, kako sam priznaje, bio prilično neprijatan prema gospođi koja vodi knjige njegove firme.

-Znate kako, nama je svaka marka važna i zato čim dobijemo neki nalog da platimo nešto više nego što smo planirali pretvaramo se u zvijeri.  Kad su mi rekli da moram platiti penale zbog krivo obračunatog PDV-a odmah sam otišao kod knjigovođe koja se branila da nije do nje nego do programa.  Naravno nisam joj povjerovao misleći da je to nemoguće pa sam insistirao da njena firma plati kaznu.

I tada se desilo to čuo o kome priča cijela Banjaluka, nakon iscrpne istrage ustanovljeno je da greška zaista nije bio ljudski faktor već u programu u računaru koji je pokupio neki bag.  Radnice iz ovog biroa kažu da se ovako nešto nikada nije desilo i da će dan na koji se ovo desilo slaviti kao Dan knjigovođa.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar