50 Nijansi Pive

NSRS od sljedeće godine nastupa kao putujući cirkus!

Od sljedeće godine, na političkoj sceni Republike Srpske će doći do nekih korjenitih promjena, odlučeno je na sinoćnjoj sjednici koja je trajala do duboko u noć. Jedna od prvih i najvažnijih odluka bila je ta da će NSRS prestati da postoji u vom dosadašnjem obliku te da će njeno djelovanje biti u potpunosti drugačije od dosadašnjeg.

NSRS će od sljedeće godine postati putujući cirkus koji će se finansirati samo i isključivo od karata prodanih na turneji koja bi trebalo da bude na svjetskom nivou.

Predstavnik NSRS rekao je da su se prekvalifikovali jer su jednostavno shvatili da im ovakva vrsta djelatnosti puno bolje leži i jer su sigurni da će u tome biti puno bolji nego što su u ovome sada.

-Većina ljudi se cijeli život traži, neki decenijama rade poslove koji ih ne čine srećnima i u kojima ne mogu dati svoj maksimum. Mi smo srećni što smo konačno spoznali u čemu smo najbolji i što ćemo do kraja života raditi ono u čemu smo najbolji i što nas čini srećnima.  NSRS putujući cirkus sa turnejom kreće već od januara 2020. godine i sigurni smo da će interesovanje za naše nastupe biti veliko.

Oni su već odlučili ko će biti klovnovi, ko će biti krotitelji životinja, artisti na trapezu, a nabavili su i mečku.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar