50 Nijansi Pive

SKANDAL: Izbačen iz Udruženja maltezera jer je viđen kako šeta sa retriverom!

Udruženje maltezera koje je u Banjaluci veoma uticajno i postoji već nekoliko godina, prije par dana je iz svog udruženja izbacilo člana čiji su inicijali M. V. i to zbog, kako je navedeno, zbog grubog narušavanja Ustava udruženja koji je usvojen prije više od pet godina i na čijem poštivanju insistiraju.  Predsjednik udruženja, Milenko Maltezerović izjavio je za naš portal kako ovo treba da bude primjer svima ostalima da se greške neće tolerisati te da oni svoje udruženje shvataju veoma ozbiljno.

-Mi veoma ozbiljno shvatamo činjenicu što smo vlasnici pasa maltezera, zato smo i pokrenuli naše udruženje te smo odredili pravila na čijem poštovanju insistiramo.  Prvo pravilo je da nikada, ali baš nikada vlasnici svoje maltezere ne šetaju u društvu drugih vrsta pasa, već samo i isključivo sa maltezerima. Upravo to pravilo prekršio je naš, sad već bivši član koji je viđen kako svog ljubimca šeta u društvu retrivari pa smo odlučili da ga sankcionišemo po hitnom postupku.  Isto tako, psa je šetao bez odgovarajuće odjeće, što takođe nije prihvatljivo jer kako će ljudi primjetiti koliko je sladak ako nije obučen u prikladan praznični dženper.

On je naglasio da njihovo udruženje ne podržava šetanje pasa na povocu kao ni skupljanje izmeta, jer “kome smeta malo, slatko govno maltezera”. Isto tako oni vjeruju da maltezera niko ne treba da se plaši i da oni nesmetano treba da šetaju i laju na prolaznike i ko to ne razumije je jednostavno ograničen.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar