50 Nijansi Pive

U Zagrebu privedeni svi koji su na koncertu Lepe Brene pjevali Jugoslovenku!

U posljednjih nekoliko dana, u Zagrebu su na informativni razgovor privedeni svi koji su na velikom koncertu balkanske zvijezde, Lepe Brene, pjevali pjesmu Jugoslovenka.  Kako saznajemo, vlasti razmišljaju i o tome da privedu samu Lepu Brenu zbog širenja jugonostalgičarskih stavova.

Kako nam je rekao predstavnik MUP HR, Ante Pendrek, pomoću snimaka su uspjeli ući u trag sve i jednoj osobi koja je pjevala ovu spornu pjesmu i svima će biti uručene prkršajne prijave.

-Mi smo uspjeli pronaći sve osobe koje su na koncertu pjevale ovu spornu pjesmu, sa svima ćemo obaviti informativni razgovor i svima će biti uručene prekršajne prijave. Onima sa kojima smo razgovarali smo rekli da je Republika Hrvatska duboko razočarana u njih te da će za svoje ponašanje morati odgovarati.

On je naglasio da je jedan od načina da se ovi ljudi kazne jeste da u narednoj godini moraju posjetiti sve i jedan koncert Marka Perkovića Tompsona, gdje god on nastupao i to o svom trošku, na tim koncertima moraju znati pjevati sve pjesme od riječi do riječi, u suprotnom će im biti propisane visoke novčane kazne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar