50 Nijansi Pive

Diploma Veljka Ražnatovića prva iz najnovije linije diploma iz Širokog Brijega!

Sa Univerziteta u Širokom Brijegu nedavno je puštena najnovija linija diploma, modernog i obnovljenog dizajna, a kako saznajemo prvi primjerak će, kako saznajemo dobiti Veljko Ražnatović koji je nedavno diplomirao u Banjaluci.

Sa Univerziteta kažu da su veoma ponosi što će previ primjerak ove najnovije linije diploma ponijeti lice koje je poznato medijima kako u BiH, tako i u regionu. Oni kažu da su se sa Veljkom i njegovom majkom dogovorili da diplomu fotografišu i okače na društvene mreže ne bi li se prodala u što većem broju.

-Mi smo napravili posebnu, prazničnu liniju diploma i naša ideja i jeste bila da ih izreklamiramo putem influensera tako da smo zaista presrećni na ovoj saradnji sa mladim Ražnatovićem. To je naš pokušaj da se konačno sruše barijere, da se zaborave razlike, ali i da se zaradi nešto. On je diplomu dobio po nešto nižoj cijeni, a zauzvrat će je njenu fotografiju na društvene mreže okačiti on te njegove supruga i majka.

Za kraj su zaključili da su sigurni da će i ova nova linija diploma ići kao alva!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar