50 Nijansi Pive

Žene se odrekle vozačice kojoj je štikla zapela za vrijeme vožnje!

Udruženje žena iz Banjaluke javno je osudilo vozačicu kojoj se štikla zaglavila za vrijeme vožnje zbog čega se zapucala u izlog jedne radnje, predsjednica ovog udruženja je rekla kako je dotična sramota za ženski rod i kako je se javno odriču.

-Mi zaista ne možemo vjerovati kakvu ljagu je na nas navukla dotična gospođa. Sad će svi misliti da mi ne znamo voziti u štiklama, a istina je poptpuno suprotna. Prava, nezavisna i spretna žena tokom vožnje treba da obavlja nekoliko paralelnih radnji: da stavlja maskaru, piše pismenu iz srpskog sina jedinca i na telefon objašnjava mužu kako da napravi pileću supu jer mu se baš jede. Štikla pored toga nikako ne bi trebalo da bude problem. Ako smo tokom decenija naučile da u štiklama trčimo, po cijeli dan radimo, vozimo bicikl, onda osoba koja u štiklama ne zna da vozi auto ne bi trebalo da bude pripadnica ženskog roda i mi je se ovim putem javno odričemo.

Gospođa je isto tako naglasila da sve one žene koje ne mogu da obave za vrijeme vožnje sve ovo što je navedeno treba da završe neki brzopotezni kurs ne bi li postale prave žene.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar