50 Nijansi Pive

OTKRIVAMO: Gdje su bile najveće gužve u Banjaluci na CRNI PETAK!

Još jedan crni petak u Banjaluci je uspješno završen.  Sve je prošlo čekivano bez velikih iznenađenja.  Naravno najviše se očekivalo u Delti pa smo sa ekipom bili na licu mjesta odmah u 17.00. ljudi su pristizali su automobilima iz cijelog regiona, ali i autobusima. Iznenađujuće, svi su se ponašali u skladu sa datim uputstvima za dolazak u Deltu koje smo ranije objavili. Nije bilo važno da li dolaze iz Doboja, Mrkonjića, ili pak iz Hrvatske ili Srbije, svi su nosili šprulje i gaće u vozilima.

Kada su izašli iz lifta svi su se kretali u smjeru obrnutom od kazaljke na satu ili što bi rekli na stranu koju se kosi. Gledajući sa prvog sprata Delte to je izgledalo kao pravi vrtlog. Sve žvake su rasprodate za samo 13 minuta. Neki su i ulazili u radnje i tačno se moglo čuti kada svi uglas kažu: “tijesno mi je ovo, idemo još malo pogledati”. Rijetki su svraćali i do Krune, ali samo na pivu, ali zato su svi imali rančeve i nosili užinu sa sobom. Cijene kao cijene bile su niže, pa i do 50%, ali 50% od 99,99 KM niko nije uspio da izračuna, pa se hodalo i hodalo.

Najednom svi su nestali u 15 do osam, ostalo je samo osoblje. Svi su motali svoje šprulje i gaće i otišli zbog čega su i došli na koncert Parnog valjka koji je bio pravi spektakl u Banjaluci.

Uprava Delte, kako saznajemo tužila je organizatora koncerta, ali i traže da se izvrše izmjene i dopune uputstva za posjetu Delti.

Ma što da želim, sve je tako daleko i sad mi žao sve bih opet pooonoovoo, idemooo

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar