50 Nijansi Pive

U Lamincima kod Gradiške primjećene neobične naoružane pojave!

Šta li je to potpisano? da li je NATO ili nije mnogima nije jasno, ali sigurno je samo jedno, primjećene su naoružane uniformisane formacije kako na teritoriji Republike Srpske, tako i u dijelu Federacije. Svakodnevno građani prijavljuju MUP-u da su primjetili ljude u uniformama, najčešće naoružane noževima i kratkim cijevima. Sredstva veze su im dimni signali, jer lože vatre gdje god se okupe. Veliki je strah u ljudima pa smo izašli na lice mjesta u Selo Laminci gdje nas je dočekala baba Đuka.

-Ajoj djeco moja. Svako jutro, posebno vikendima ih viđam. Ne smijem sama spavati.

Pokazala nam je kuću nedaleko od njene gdje ih je ona primjetila ovog jutra. Polako smo se prišunjali, sreća bila je magla, pa nas nisu mogli primjetiti.
Stvarno, vatra, a vidjeli smo i odsjaj noževa. Čuo se prigušeni pucanj i onda smo vrisnuli od straha. Prišao nam je čovjek u uniformi koji je rekao da krenemo za njim. Nazdravio nam je rakijom. Morali smo popiti, jer nismo smjeli odbiti. Dim i magla su se razišli i onda smo se našli u čudu.

KRMOKOLJ.

-Da ljudi, mi tradicionalno da ne bi prljali garderobu obučemo uniformu za krmokolj kao i svi. Onaj pucanj bio je gasni pištolj.

Šta nam je preostalo nego da sačekamo čvarke koji su bili ljepši od svakog smokija.

A da, što se tiče dokumenta koji je potpisan, on se nalazi u kasi, službenik je naravno zaboravio šifru pa se u toku noći očekuje dolazak Glavonje i Kalauza da je pokušaju otvoriti.

Lijep pozdrav iz Laminaca.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar