50 Nijansi Pive

OTKRIVAMO: Zašto je pala prodaja stanova u Banjaluci i kako će se to riješiti?

Ubrzanom izgradnjom zgrada u Banjaluci iseljena su gotovo sva sela i gradovi iz okruženja. Investitori već godinu dana muku muče sa prodajom stanova.

Jedan od njih je za naš portal istakao kako je situacija krajnje alarmantna.

-Dosad je bilo pravilo da prvo prodam stanove pa gradim, a evo sada, napravio sam čak tri nove zgrade, ali sam prodao samo jednu garsonjeru. Nema ljudi, ili su svi već došli u Banjaluku ili su otišli na zapad. Poslao sam dopis Vladi ja stvarno ne znam kako dalje.

U Vladi saznajemo da su preduzeli sve mjere, a iz Ministarstva porodice i sporta dobili smo kratko, ali jasno saopštenje.

-Zabrinuti smo zbog bankrota pojedinih investitora te smo preduzeli sve da se nastavi prodaja stanova. Naime, napokon smo iznašli rješenje jer sve radimo u interesu građana. Ove godine čak 8 miliona maraka planirali smo za subvencije na razvod brakova. Kada se bračni parovi razvedu, moraju kupiti sebi novu stambenu jedinicu. Tako da i nakon obične svađe supružnika, dovoljan je i kraći video klip, naravno može to biti i snimak prevare ili čak može se u mistarstvo lično donijeti i slabo posoljen ili presoljen ručak da se krene u proceduru. Mi plaćamo sve sudske troškove razvoda te prvih 20 rata za novi stan.

Zadovoljni smo za sada, kako prodajom stanova tako i sadržajem video klipova, evo upravo je jedna nezadovoljna supruga donijela pasulj koji joj je skuvao suprug, pa sjedite da probamo zajedno, a pogledaćemo i koji klip

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar