50 Nijansi Pive

Ceca angažuje Karleušu za sva buduća porodična dešavanja!

S obzirom na to da se jako dobro pokazala za vrijeme svadbe Veljka Ražnatovića, porodica je  na čelu sa jednom jedinom Cecom odlučila da angažuje Karleušu kao zvaničnog komentatora za sve njihove buduće proslave i porodična dešavanja. Potvrđeno nam je ovo iz krugova bliskih porodici Ražnatović.

Dobro obaviješten izvor saopštio nam je kako je sama Ceca pratila sve što se dešavalo za vrijeme svadbe njenog sina Veljka te da je procijenila da je upravo Karleuša obavila najbolji posao, privukla najviše pažnje i odradila najbolju promociju pa je odlučeno da za to ubuduće bude plaćena.

-Ona se zaista potrudila, pratila je cijeli događaj iz minuta u minut i to nije prvi put pa smo shvatili da bi najbolje bilo da za to bude plaćena. Njoj će biti ponuđeno da bude zvanični komentator svih važnih dešavanja porodice Ražnatović jer vjerujemo da niko to neće odraditi na tom nivou kao ona, rečeno nam je iz PR tima porodice Ražnatović.

Mi ne možemo ni da zamislimo koliko će dobar posao odrađivati kada se do sada za džabe toliko trudila. Jedva čekamo proslavu nekog rođendana, Anstasijinu udaju ili rođenje Bogdaninog i Veljkovog djeteta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar