50 Nijansi Pive

Racija u banjalučkim vrtićima! Zaplijenjena velika količina nelegalnog materijala!

Proteklog vikenda banjalučka policija sprovela je vanrednu raciju u svim ustanovama za predškolsko vaspitanje tokom koje su zaplijenjene velike količine nelegalnog materijala koji se može okarakterisati i kao sredstvo sa kojim se vrši državni udar na Republiku Srpsku i njen ustavni poredak.  Iz saopštenja koje smo dobili od policije dalo s zaključiti da je sav materijal sproveden na detaljno ispitivanje, ne bi li se utvrdio njegov uticaj kako na omladinu tako i na cijelu populaciju.

U izjavi za medije predstavnik policije je izjavio kako je ovo bila jedna od najtežih racija kojoj je prisustvovao i da se nada da se više neće ponoviti.

-Izdvojili smo zaista nevjerovatan materijala, sada sve to treba da se pošalje na dodatno ispitivanje da se otkrije simbolika. Ono što smo mogli priimjetiti jeste da u ustanovama za predškolsko vaspitanje dominiraju likovi Maša i medo, Pepa prase i njena porodica te liovi iz Patrolnih šapa i toga ima najviše među zaplijenjenim materijalom. Pretpostavljamo da je to trag koji treba da pratimo i kojim ćemo se baviti narednih mjeseci. Neophodno je da nađemo poveznicu između ovih likova i rušenja Republike Srpske, a s obzirom na na stručnjake koje imamo siguran sam da će prvi rezultati doći uskoro, rekao nam je predstavnik policije.

Na pitanje kako će djeca bez igračaka, kratko je odgovorio – Nek’ se čeliče!-

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar