50 Nijansi Pive

Beba tužila roditelje jer je nisu vodili na profesionalno fotografisanje!

Beba sa Starčevice, inicijala B. S. nedavno je podigla tužbu peko svog advokata zbog, kako je navedeno, nanesenih duševnih boli i nepravde koja joj je nanesena zbog čega se osjeća kao otpadnik u društvu i zbog čega njeno djetinjstvo neće biti bezbrižno.

Naime kada je krenula u jaslice ova beba je u razgovoru sa svojim vršnjacima shvatila da je ona jedina koja nema fotografije od profesionalnog fotografa iz perioda dok je bila novorođenče zbog čega su je njeni drugari gotovo izopštili iz društva.  Njen advokat nam je rekao kako je to nepravda koju će biti jako teško ispraviti jer te dane niko ne može vratiti.

-Moj klijent ima nešto više od godinu dana i jako je revoltirana ponašanjem svojih roditelja. Ona nema fotografije sebe umotane u ćebe sa cvijećem ili nekom pletenom kapom na glavi dok leži u sepetu za kukuruze. Ona nema ni praznične fotografije ispred kamina ili jelke sa rogovima irvasa na glavi, ona nema čak ni fotografije svoje majke u prirodi dok je bila trudna… Meni je jako teško da pričam o ovom slučaju jer zaista saosjećam sa bebom i uradiću sve što je u mojoj moći da ona dobije ovaj slučaj, ispričao je za naš portal pravni zastupnik bebe.

On je naglasio je beba istraumirana, morali su je prebaciti u drugi vrtić, a razmatraju da angažuju psihijatra sa kojim će imati seanse najmanje tri puta sedmično.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar