50 Nijansi Pive

HAOS: Zbog poništavanja diploma manjak radnog kadra u državnim institucijama!

Akcijom SIPA-e, kodnog naziva ‘Pero’ uhapšeno je više lica koji su trgovali diplomama. Da problem bude dublji specijalna jedinica isisala je i pamet svima koji su diplome kupovali. U Vladi kolaps, više stotina zaposlenih nije znalo pronaći zgradu u kojoj su zaposleni. Izašli smo na teren i u razgovoru sa portparolom ove institucije saznali da sve ipak funkcioniše, na svu sreću po građane.

-Da, istina, jutros nije došlo tačno 118 zaposlenika. Naime, imali smo samo problem sa aparatom za identifikaciju prisustva zaposlenih. Na sreću, imali smo njihove adrese, vozači su ih brzo pronašli i donijeli kartice koje smo uredno povukli da nam ne blinka da nisu tu. Šef obezbeđenja nam je u hitnoj jer je oslijepio od blinkanja lampica. Sada je taj problem otklonjen što nam je najvažnije.

Na naše pitanje, kako sve funkcioniše i ko će sada rješavati probleme građana dobili smo prilično jednostavan odgovor.

-Hahahaha, ma znate, oni su svakako dolazili samo da provuku kartice, šta će oni raditi. Mada, iskreno imamo velike primjedbe iz Male stanice i Integrinog restorana jer od jutros zjape prazni.

Napustili smo zgradu Vlade u čudu i nevjerici, a na ulici smo sreli jednog veselog kapetana koga smo pitali da li ga brine poništavanje diploma.

-O ne, nikako, ja sam svoju uredno kupio u Doboju, a i akcija se zove Pero, a ja sam Đuro

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar