50 Nijansi Pive

Čudo na javnom parkingu u Banjaluci!

Iako zvuči nevjerovatno danas smo pronašli čovjeka koji je uspio nemoguće. Nešto što u Banjaluci apsolutno nikome do sada nije uspjelo.  Upravo iz tog razloga morali smo stupiti u kontakt sa čovjekom koji je parkirao na javnom parkingu našeg grada, a u svoj automobil je nesmetano mogao ući sa OBE strane.

Evo šta je ovaj neobični gospodin rekao za naš portal:

-Dugo sam vozio Juga, kasnije i golfa dvicu, pažljivo sam parkirao da mogu izaći, a da ne ostvarim kontakt sa vratima do mene. Naravno, kada bih se vraćao morao sam ulaziti na zadnja vrata, eventualno na vrata suvozača. Otkako sam kupio oktaviju ja sam se kući najčešće vraćao autobusom. Onda mi je sinulo. Auto sam parkirao samo na mjestu gdje nije dozvoljeno, ako imam sreće niko ga ne dira, ako i nemam, odnese ga pauk na Rakovačke bare i isplativije mi je platiti i kaznu nego da mi oštete vrata. Limari su mi uzimali i po 200 maraka za farbanje vrata, a kazne su sitnica naspram toga, izjavio je.

Iz gradske uprave dobili smo obrazloženje da imaju oni svog test vozača za parking Mišu Kostura, zvanog duh, koji uvjerava da je sve urađeno u skladu sa zakonom. Naime on uspjeva da se parkira baš svuda.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar