50 Nijansi Pive

Mensa proglasila Bosnu i Hercegovinu najgenijalnijom državom na svijetu!

Iskreno smo vjerovali da ćemo kao država sve titule na svijetu osvojiti prije nego ovu, ali smo se debelo prevarili. Mensa – međunarodna organizacija koja okuplja nadprosječno inteligentne ljude proglasila je Bosnu i Hercegovinu najgenijalnijom državom na svijetu.

U sopštenju koje smo dobili direktno iz Mense navodi se da je BiH država sa najviše genijalaca po glavi stanovnika i da je to bio jedan od razloga zbog kojeg baš ona dobila ovu titulu. U saopštenju se navodi kako je istraživanje trajalo decenijama, da je konkurencija bila jaka, ali da je BiH jednostavno bila bolja od svih.

-U BiH ima najviše ljudi koji su fakultete završili u rekordnom roku i tu ne govorimo o godinama nego o danima i to je zaista fascinantno.  Svjedočili smo tome i kako pojedinici jako dobro žive u odnosu na nizak standard, a to je odlika genijalaca i zato smo odlučili upravo vašoj državi da damo ovu titulu, rekao nam je predstavnik Mense na međunarodnom nivou.

Sve što mi možemo da dodamo jeste da smo znali da smo genijalni i da je bilo vrijeme da nam neko oda priznanje za to.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar