50 Nijansi Pive

Promjena plana za dočeka Nove godine u Banjaluci!

Obzirom na veliki odliv mladog stanovništva, a i zato što je većina Slovenaca otkazala dolazak u naš grad za Novu godinu, stigla je brza reakcija iz Gradske uprave. Otkazano je gostovanje Crvene jabuke i Jelene Tomašević, a goste će zabavljati Lepa Lukić, Hanka Paldum i naravno ko drugi nego Boro Drljača i Era Ojdanić.

-Ustanovili smo da će na izbore 2020. godine izaći samo starija populacija, koja i živi ovdje. Nismo željeli da rizikujemo da zabavljamo omladinu koja bi već sutradan otišla pred slovenačku ambasadu, te tako izbjegli predstojeće izbore, tako da je jasno zašto smo se odlučili na ovaj korak, rečeno nam je od izvora bliskog organizatoru.

-Isto tako, doček Nove godine ipak neće biti održan na Trgu Krajine, nego na parkingu Univerzitetsko-kliničkog centra, jer svaki glas, pardon stanovnik nam je bitan. Hitna ne bi stizala na vrijeme.

Tačno u ponoć, okupljenima će se obratiti predsjednik penzionera, te pjesmom “Ne daj se generacijo”, čestitati Novu godinu našim sugrađanima .

Upravo je stigla nova vijest u našu redakciju, dolazi i Tozovac.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar