50 Nijansi Pive

SKANDAL: Inspekcija zatvorila svadbeni salon u centru Banjaluke

Zbog ovog nemilog događaja zavladala je prava panika među građanima Banjaluke, a otkazane su tri sahrane, dvije svadbe i jedan ispraćaj u vojsku.

Brzo smo poslali ekipu na lice mjesta na kome smo zatekli ispred zabrinutu radnicu koja nije mogla doći sebi od šoka.

-Ljudi moji, ističe, ja ovdje radim od osnivanja. Ovo se nikada nije moglo desiti, ne ponovilo se, rekla nam je zbunjeno i nastavila…

-U subotu je bila svadba. Svadba k'o svadba. Čim sam vidjela da je domaćin donio brendiranu rakiju znala sam da će krenuti po zlu. Služila sam goste, ali muzika je od početka smarala. Možete misliti naručivali su pjesme, ali niti jedna od Baje, a nije bilo ni Bore Drljače. Razmišljam, od ponoći biće bolje, ali ništa. E kada do jedan nije otpjevana ni ‘Kupačice moja’ , a ni ‘Da sam pauk’ tada sam popizdila i pozvala komunalce, ali morala je da interveniše i policija.

Portparol policije je saopštila da su izuzeti svi papirići i salvete od gostiju sa narudžbama, te ako se ustanovi da je Kupačica bila naručena, a nije otpjevana restoran će nastaviti svoj rad.

Prema nezvaničnim izvorima iz policije, saznali smo da je pjevač ipak propjevao u stanici policije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar