50 Nijansi Pive

NEVJEROVATNO: Ministar u Vladi Srpske došao na posao biciklom!

Za političare i vlast u BiH kažu da posjeduju najmoderniji i najluksuzniji vozni park u Evropi, a proteklu sedmicu obilježili su ministri u Vladi Republike Srpske, koji su se takmičili ko će kupiti skuplji i luksuzniji Audi.

Ipak, današnji potez jednog ministra u Vladi, koji je na posao došao starim biciklom, zaprepastio je domaću javnost i dugo će se prepričavati po hodnicima Administrativnog centra Republike Srpske.

Ministar je za naš portal izjavio da se na ovaj nesvakidašnji potez odlučio nakon što se u medijima danima izvještavalo o rastrošnosti njegovih kolega.

“Nisam više mogao podnijeti toliku količinu negativnosti i slušati kuknjavu o nemaštini, najnižim platama i penzijama. Jutros sam rekao vozaču da ne dolazi po mene Audijem i otišao u podrum, gdje sam pronašao svoj stari bicikl, sjeo na njega i dovezao se u Vladu.”

„Inače, taj bicikl sam vozio prije nego što sam ušao u politiku i na neki način bilo je lijepo prisjetiti se vremena kada još nisam imao ni svoj automobil, a kamoli službeni Audi A8“, dodao je on.

Njegove stranačke kolege su se ogradile od ovog poteza i poručili da su oni, uprkos krizi, uspjeli ogromnim naporima pronaći novac iz budžeta za nabavku novih automobila. Na taj način žele da, i u teškim i izazovnim vremenima, održe nivo koji godinama njeguju i voze se u crnim Audijma i Mercedesima.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar