50 Nijansi Pive

BANJALUKA: Velika svečanost povodom otvaranja jubilarnog desetog kružnog toka!

Za vikend će na Trgu Krajine biti održana velika svečanost povodom otvaranja jubilarnog, desetog kružnog toka, a sve posjetioce očekuje bogat kulturno – umjetnički program te zvijezda iznenađenja čije pjesma će posttai himna kružnih tokova i koja će se svirati na svih deset lokacija.

Sa organizatorima ove manifestacije smo razgovarali, a oni su nam dali naslutiti šta će se to sve dešavati na Trgu Krajine ovog vikenda.

-Imaćemo makete kružnih tokova koje će biti postavljene po Trgu i po glavnoj ulici koja će naravno biti zatvorena. Ljudima ćemo omogućiti i besplatne edukacije kako da se ponašaju kad su u kružnom jer se bez tog znanja trenutno nemoguće kretati po Banjaluci. Ono što svi sa nstrpljenjem očekuju je nastup jedne od najvećih zvijezda 90-ih godina, Maje Marijane, čija će pjesma biti zvanično predstavljena kao himna kružnih tokova, rekli su nam organizatori.

Kad smo pitali zašto baš Maja Marijana, oni su nas u čudu pogledali i rekli:

-Dok sam noću plakala vrtilo se sve u krug, ništa nije znao on, bio mi je dobar drug.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar